2013

13 mei 2013

Media aandacht genoeg, ook van het Noord Hollands Dagblad.

11 mei 2013


Prikploeg - 3e prijs goud..........................
Prikploeg.
We hebben een bere-gezellige week gehad, met de altijd zeer geslaagde bbq aan het einde.
Ook de reacties van het publiek zijn weer leuk en dat is toch waar je het uiteindelijk allemaal voor doet.
Het zou leuk zijn als het enthousiasme overslaat op meer straten en/of ploegen zodat er
steeds meer ipv van minder mozaieken in Limmen komen te staan.
Prikploeg Een Pakkende Naam.
Iedereen bedankt voor de gezellige week en kijk in de Foto Gallery voor alle foto's..

3 mei 2013

Prikploeg Een Pakkende Naam wereld beroemd in Limmen ....
Tijdens een avondje ritsen op donderdag 2 mei 2013 was een TV ploeg van RTV Noord Holland op het land in Egmond aanwezig om een stukje te filmen en even kort interview te doen.
RTV-NH tijdens het ritsen aanwezig >>

22 april 2013

Op het NOS journaal was de optocht van het bloemencorso te zien, er werd specifiek bij verteld dat het bijna niet door had kunnen gaan omdat ze geen hyacintenbloemen hadden.
Die hebben ze noodgedwongen vanuit Frankrijk moeten halen waar ze al iets verder de grond uit waren dan hier. Het was voor hun een zeer kostbaar, daar kunnen wij niet aan beginnen.
Gelukkig begint er al een beetje kleur op het land te verschijnen. Maar gezien het weer hebben we meer warmte nodig en eind volgende week (volgende week zondag) zouden we alle bloemen moeten hebben om met de Bloemendagen te starten. Zoals het er nu voor staat gaat dit helaas NIET lukken

Er is geen andere keus dan de Bloemendagen nog een week te verschuiven. De Bloemendagen editie 2013 zal plaatsvinden van zaterdag 11 mei t/m donderdag 16 mei.

28 maart 2013

Nieuws vanuit het bestuur van de Stichting Bloemendagen Limmen.

Vanavond hebben we een spoedoverleg gehad met enkele leden uit ons midden. De gehele dag is er contact geweest met onze kwekers, is er langs velden gereden,
zijn er andere kwekers gebeld en geraadpleegd over de beschikbaarheid van de bloemen.
De Bloemendagen stonden gepland vanaf zaterdag 27 april, de nageluitgifte stond gepland op zondag 21 april. Dit hield ook in dat ze al vanaf zaterdag 13 april het land op moesten om te ritsen.
Zoals iedereen wel gezien heeft begon het vandaag zelfs weer te sneeuwen en de vooruitzichten geven aan dat de kou nog wel even blijft.
Over twee weken zouden we dan al de bloemen van het veld moeten halen en dat is geen haalbare kaart.

In goed overleg met de kwekers, onze nagel experts en andere leden van de Stichting hebben we vanavond besloten om de Bloemendagen een week op te schuiven.
De definitieve datum wordt nu vanaf zaterdag 4 mei t/m donderdag 9 mei.

Voor diegene die zich al reeds hadden ingeschreven het verzoek om te laten weten of ze ook op de nieuwe datum kunnen meedoen.
Zonder bloemen geen mozaïeken en daar draait het tenslotte allemaal om.

14 maart 2013

Eerste vergadering zit erop:

Agendapunt Leeg....
Gezellig Check
Versnaperingen Check
Nog steeds meedoen Check
Onderwerp Check
Beweging Check
Zin in Check

8 januari 2013

Nieuws vanuit het bestuur van de Stichting Bloemendagen Limmen.
De allerbeste wensen voor het komende jaar. Een jaar waarin wij weer verder gaan met het organiseren van de Bloemendagen, wat ons betreft op naar de 75 jaar!
De Bloemendagen zijn een traditie en die laten we niet zomaar verdwijnen uit Limmen.
De Stichting is al druk aan het voorbereiden, o.a. de website wordt geheel in nieuwe stijl gemaakt. Zodra de nieuwe site gelanceerd wordt, zullen wij u daarvan natuurlijk op de hoogte stellen. Via de vernieuwde site kunt u zich dan gemakkelijk inschrijven, zien hoeveel nagels u heeft besteld, enz. Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom en als er nog prikploegen zijn die een eigen website hebben of Facebook pagina, laat het ons weten dan kunnen we die ook vermelden.

De Voorinschrijving:
Voor 1 februari 2013 wil de stichting graag weer een voorinschrijving van iedereen ontvangen die denkt mee te doen aankomend jaar. Een mailtje met daarin de naam van de prikploeg, telefoonnummer en contactpersoon en wat voor een soort mozaiek en of deze groter of kleiner wordt dan 4 m2 is voldoende.